Via Communio

Passie voor marketing
& communicatie

Dick

Communicatie

Via Communio is een gepassioneerd samenwerkingverband dat zich sinds 2013 richt op concepting, reclame, pr, web, film… kortom: branding. Dit aangestuurd door Dick W.A. Maes Broekema, een ervaren prof in marketing communicatie. Binnen dit concept zijn creatieven actief die zich bezighouden met conceptie en tekst, design, web, film en begeleiding van projecten. Waar nodig putten we uit een flink arsenaal van talentvolle vrienden. Zo werken we samen met Matineous, een digital agency in Amsterdam.

About us - Via Communio

Nederland, België, USA

We zijn actief en fysiek aanwezig in Nederland en België. In Nederland werken we door heel het land, in België uitsluitend in Vlaanderen. Standplaatsen zijn Harderwijk, ‘s-Hertogenbosch en Leuven. Dan hebben we ook nog een creatieve collega in de USA, Nederlandstalig. Heel handig, want als wij er mee stoppen, wordt hij net wakker. Het voordeel van het tijdsverschil. Is eventueel ook ’s avonds beschikbaar. Waar heb je dat nog?

Via Communio

Via Communio

Via Communio is een mooie gedachte. Het is de weg naar optimale communicatie. Dat begint met concepting die tot branding leidt. Daarbij vormen tekst en beeld een perfecte synthese. Maar we kunnen ook soleren. Spelen in een kleine groep. Maar ook de communicatie orkestreren. Daarbij maakt het niet uit of je een eenmanszaak hebt, een BV of zelfs een multinational. In alle gevallen werken we nauw met je samen.

1

Voor wie we werken

In principe werken we voor iedereen, zolang het van beide kanten maar prettig is. Klanten bevinden zich zowel in het MKB (KMO) als in het grootbedrijf. De werkzaamheden variëren. Van een eenvoudige tekst tot een complete branding campagne. Soms doen we dat ook voor collega-reclamebureaus die ons inhuren. Maar het liefst werken we natuurlijk voor jou!

Branding

Je merk, wat is het verhaal van je organisatie? Hoe staat je merk in de markt? Via Communio wisselt daar graag eens over met je van gedachte. Tien tegen één dat we samen bijzondere verhalen gaan ontdekken. Met reclame, pr, web en film. On- en offline dus.

Concepting & copy

Concepting van campagnes. Welke elementen in je bedrijf zorgen ervoor dat mensen aan je gebonden zijn en blijven? We geven het antwoord in de vorm van geïntegreerde communicatie. Op zoek naar copy? Doen we graag voor je. Ook journalistiek en redactie.

Film & geluid

Steeds belangrijker in de hedendaagse communicatie. Eenvoudige reportages maken we zelf. Snel en voordelig. Voor complexere film staan er crews voor je klaar. Scenario’s maken we samen met jou.

Design

Dat zien we breed. Huisstijl, drukwerk, maar ook uiteraard websites en sociale media. Denk ook eens aan het ‘ontwerp’ van de taal van je organisatie. In alles concipiëren we je eigen, bijzondere look en feel.

Tarieven film & geluid

Filmopnamen op locatie € 50,-
Montage € 60,-
Voice-over per opdracht v.a. € 75,-
Muziek rechtenvrij € 10,- per minuut

Tarieven overig

Ontwerp/web/layout € 75,-
Redactie/journalistiek € 75,-
Communicatie-advies € 100,-
Stockfotografie rechtenvrij € 15,- per beeld
Reisuren € 25,-
Reiskosten € 0,50 per km
euros

Deze prijzen gelden als Via Communio alle werkzaamheden in ‘eigen huis’ uitvoert. Alle prijzen volgens offerte. Levering volgens onze leveringsvoorwaarden.

We werken samen
aan jouw succes!

Jij bent de specialist

We weten veel van marketingcommunicatie, maar hebben niet jouw wijsheid in pacht. Daarom werken we niet vóór je, maar sámen met je. Jouw vakkennis en professie vormen belangrijke ingrediënten voor je succes en onze gezamenlijke aanpak. Samen trekken we alle registers open.

Neem contact op